Tomë Gashi: Ja kur do të fillojnë arre.stime nga Gjykata Speciale

Shpërndaje

Tomë Gashi avokati i njohur u pyet edhe për Gjykten Speciale.

Ai shtoi se arre.stime do të ketë dhe si asnjë gjykatë nuk formohet për asgjë tjetër përpos që të dë.noj dhe arre.stoj dikënd.

Kur do të fillojnë Toma tregon dhe kohën..