Vri.tet pronari holandez i fidanishtes në Prelubishtë të Tetovës

Shpërndaje

Gjatë ditës së sotme rreth orës 12 e 45 minuta, i punësuari në fidanishten për fidane dekoruese “Euro-plant” që gjendet në fshatin Prelubishtë të Tetovës, në Sektorin për punë të Brendshme Tetovë, ka denoncuar se pronari kompanisë Holandeze 59-vjeçari J.M. në kornizat e të cilës funksionon kjo fidanishte, qëndron i shtrirë pa ndjenja dhe ka kërkuar intervenim të policisë.“Menjëherë janë dërguar ekipet policore në vendin e ngjarjes, ku ka arritur edhe ekip i ndihmës së shpejtë, kështu që mjekët kanë konstatuar vde.kjen e pronarit të kësaj firme. Ndryshe, rastit në fjalë paraprakisht i ka parapri një zënkë verbale dhe përleshje në mes pronarit të firmës dhe një të punësuari, person nga fshati Jançishtë dhe i njëjtin pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë, në mënyrë adekuate e kanë siguruar”, kanë thënë nga SPB Tetovë.
Prokurori publik dhe ekipi nga SPB Tetovë, janë duk kryer inspektimin në vendin e ngjarjes./shenja/