Humanisti Halil Kastrati në ditën e fundit të Ramazanit i dhuron banesë nënës me tre fëmijë në Fushë Kosovë (Foto)

Shpërndaje

Humanisti i njohur, dhe dejtuesi i shoqates “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati sot në ditën e fundit të muajt të Shenjtë të Ramazanit e ka bërë me banesë një nënë me tre fèmijë në Fushë Kosovë.

Postimi i plot i Halil Kastratit:

Surprize e madhe

E gezofshi banesen e re 😊

Dita e fundit e Ramazanit , nje banese u dhurua

Nene Blerina me tre femijet e saj u be me banese te re ne Fushe Kosove

Bamires Zoti ju gezofte