Humanisti i madh Halil Kastrati edhe këtë javë gëzoi plotë familje me shtëpi të reja (Foto)

Shpërndaje

Humanisti i madh shqiptar nga Kosova dhe drejtuesi i Shoqatës “Jetimat e Ballkanit” këtë javë ka dhuruar 4 palë çelsa dhe ka gëzuar 4 familje me shtëpi të reja.

Më poshtë ju sjellim edhe posimet e Halil Kastratit në facebook: