Mehazi mesazh Ahmetit dhe Xhaferit: Ç’të keqe ju bënë struganët që ju thoni “stërvina” dhe tetovarëve “by*thë pambuka”?!

Shpërndaje

Të nderuar, ç’të keqe ju bënë shqiptarët e Strugës që ju thoni “stërvina”?
Po tetovarët pse i shani e ju thoni “derra” e “by*thë pambuka”?
Po çfarë u bë me fitimtarët, invalidët e të vra*rët e luf*tës më 2001?, pse u vra*në e ranë dëshmorë, mos për qejfin tuaj për t’u bërë me para e të parë apo ranë e u vr*anë për flamur e vatanë?, u vra*në për të na ofenduar e thënë “stërvina”, “derra e by*thë pambukë” apo për popullin shqiptarë?
Pse me fjalët e sjelljet tuaja s’keni fare turp e jeni të paedukuar?
Pse në vend që të jeni mirënjohës për votat e dhëna BDI-së, po të kundërtën, përdorni fjalorin e kur*vërisë?
Si do vini të kërkoni votat pët BDI-në, kur tani e tutje gjatë zgjedhjeve s’ju lëmë pa ju shqyer e gëryer në kuti?

Nga Sulejman MEHAZI