Energjia Elektrike, Bekteshi tregon se kush do t’i shpëtojë rritjes deri në fund të vitit

Shpërndaje

Kreshnik Bekteshi, ministër i Ekonomisë, në “Magazina Ekonomike”, theksoi se deri në fund të vitit nuk do të ketë rritje për amvisërit dhe shfrytëzuesit e vogël të energjisë elektrike, shkruan Alsat.

“Deri në fund të vitit nuk do të ketë rritje për amvisërit dhe për shfrytëzuesit e vogël të energjisë elektrike, ku këtu zakonisht përfshihen kompanitë e vogla”, ka thënë ai.