Opozita largohet nga Kuvendi, nuk pret orën 24:00 (Video)

Shpërndaje

Disa media kanë publikuar video ku shihet se si opozita shqiptare dhe ajo maqedonase largohen nga Kuvendi duke mos e pritur kështu orën 24:00, kur edhe skadon afati për rrëzimin e qeverisë.

Ata kanë deklaruar se le të vendose pushteti se çfarë do të bëjë tani me nismën që është ndërmarrë. Opozita maqedonase ka kërkuar zgjedhje të shpejta parlamentare, si rrugë e vetme për të dalë nga kriza politike që ka përfshirë vendin. Në fund kanë deklaruar se në ditët e ardhshme do të definojnë hapat e ardhshëm që ata do të ndërmarrin.