Produksioni e bën ‘horë’ Fifin, e jep ‘live’ duke u larë komplet e zhveshur

Shpërndaje

Shpeshherë disa nga banorët e Big Brother po harrojnë që janë në transmetim live gjatë gjithë kohës.

Kështu së fundmi ka ndodhur me Fifin dhe Beniadën, ku të dyja banorët po lahen para spekaklit sonte.

Por, ndryshe nga një pjesë e banorëve, Fifi dhe Beniada ka zgjedhur të lahen tërësisht të zhveshura, ku dhe kamera ka fokusuar gjoksin e dy VIP-ave.

Theksojmë se në fillim të kësaj aventure, Fifi vendoste peshqirë të shumtë, por që ajo mori një penalizim nga Big Brother që mos t’i vendoste më.