Rrëzimi i BDI-së do sillte qeveri pa “Levicën”, Kasami zbulon detaje!

Shpërndaje

Kreu i Lëvizjes Besa tha se vendimi për rrëzimin e shumicës tha se vendimi për rëzimin dhe votimin e mocionit ka qenë shumë mirë i kalkuluar.

Ai tha se Qeveria në mënyrë të ligjshme ose të pa ligjshme po mundohet t’i ndalon deputetët për të vendosur.

“I kemi të gjitha informacionet. Partitë e vogla ose deputet do të na bashkëngjiteshin dhe shumicën e re që do të krijohej pa Levicën. Kjo që ndodhi me Rexhepin, ma përforcon bindjen se këta deputet dalin në mbështetje të qeverisë e thonë pa vullnetin e tyre”, deklaroi Kasami.