Presidentja e Kosovës dhe kryeparlamentarja e Shqipërisë presin viktimat e aksidentit tragjik

Shpërndaje

Në pritje të 45 viktimave në aeroportin e Shkupin është dalë edhe presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani.

Krahas funksionareve të lartë shtetëror të vendit në këtë ceremoni marrin pjesë ministri i Brendshëm i Shqipërisë, Blendi Çuçi, kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla dhe të tjerë.

45 trupat e pajetë pritet që sot t’u dorëzohen familjarëve të tyre, derisa sot po ashtu pritet të bëhet edhe varrimi i tyre.