Manikeni 83 vjeç: Krejt penzia po më shkon në Motela me femra. Ja çka më ndodhi aty!

Shpërndaje

Manikeni i parë shqiptar 83 vjeçar Refik Syla qe vjen nga fshati Pozhoran ishte mysafir i moderatorit Sadri Imeri në Kojshia Show.

Ai tha se krejt penzia po i shkon në Motela.

Dhe tregoi se çfare i ndodhi në Motel.

Për më tepër ndiqeni intervisten nga minuta e 2.25.

Shiko videon: