Zhduket Fadil Brao nga Ohri, familja kërkon ndihmë për gjetjen e tij

Shpërndaje

Fadil Brao nga Ohri ka humbur kontaktet me familjen, mbrëmë rreth orës 19,00 me makinen e tij Golf 5, me ngjyrë të zezë, numri targës OH 131 BS.

Familjarët bëjnë apel për gjetjen e tij, pasi siç thonë ata nuk kane përkrahje nga policia dhe as qe ka interes nga organet kompetente për gjetjen e tij.

Ju lutemi që për çdo informatë që mund ta keni, lajmeroni në nr e tel: 072573364

Ja disa postime:

Ku eshte Policija cfar po ndodh qe nuk reagon dhe te mare Forcat per te gjetur nje te moshuar mbi 70 Vjec qe eshte Zhdukur i pa fajshem , pse po flen dhe nuk reagon ndaj qe eshte i Moshuar? Ose qe Jemi Shqiptar? pse e drejta nuk eshte per te gjithe? Nese vidhet nje makine ate do ta gjeni brenda 2 ore ose dike qe nese vjedh dicka e kapni brenda 2 ore … Nese don shteti gjeni gjithcka.. E per nje te Moshuar qe eshte Zhdukur me Makinen e tij (golf 5) qe nuk eshte gjetur asnje gjurme as makina as i moshuari Fadil Brao.. Jetojme ne nje Shtet ku e drejta dhe Drejtsia nuk esht per te gjithe njelloje Mjerim per Popullin dhe te Drejtat e Popullit .

Ju lutem kush ka informacion per gjyshin Fadil Brao te kontaktoe – ka humbur nga dje ora 19:00 ne Oher. Hera e fundit qe esht pare eshte prane nje supermarketi ne rrugen Abas Emin -Oher ne ora 19:00. Vetura qe ka pas eshte Golf 5( e zeze) me targat OH 131 BS . Ju lutem kontaktoni +389 72573364.