‘Vallja SHQIPE mes Berlinit’, valltarët shqiptarë në Karnavalin e Kulturave 2024 (Video)

Shpërndaje

Momente të veçanta nga valltarët shqiptarë në Karnavalin e Kulturave 2024 në Berlin.

U prezentuan koreografi nga zona kulturore shqipfolëse, Shqipëria , Kosova , Maqedonia e Veriut etj. para një publiku ndërkombëtar prej më shumë se gjysmë milioni njerëzish.

Një falënderim i veçantë shkon për:

– Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe i Valleve “Shota” nga Prishtina, Republika e Kosovës
– Shoqata ALBUNIVERS e.V nga Berlini
– Kryeqyteti Ilir, Berlin
– DJ_BeqBeatz, Halil Beqiri
– Emiliano Tupangji

Pjesëmarrja e Ansamblit Shota u mundësua nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Duam të falënderojmë ministrin Hajrulla Çeku për mbështetjen institucionale, si dhe ODA e.V. Hamburg – Organizata e akademikëve gjermano-shqiptarë, Lekë Bekaj dhe Oliver Mewes për mbështetjen organizative dhe teknike.

Stafi organizativ nga Organizata e akademikëve dhe studentëve shqiptarë në Berlin – OASA e.V.