Komandant Malisheva: Nëse shqiptarët nuk dinë kë ta votojnë, atehërë unë ju kërkoj falje në emrin tim dhe të bashkëluftëtarëve

Shpërndaje

Ish komandat Malisheva ka nje porosi per votuesit shqiptare ne Maqedonine e Veriut.

Me poshte e keni edhe postimin e tij ne facebook:

Nëse thërras Shqiptaret të votojn kte apo ate kandidad per President , do ishte e padrejtë jo e mire per mua ,pse? Po ua jap pergjigjen …
Nese edhe sotë Shqiptaret nuk din ke ta votojn atehere nuk kam qfar te them më shume vetem te ju kerkoj falje ne emrin tim dhe te bashkluftetarve qe ne u beme shkaktarë edhe 2001 edhe 2015 qe ua prishem rehatin kti populli ..
Lavdi dëshmorve te kombit te rëne ne te gjitha betejat!!