Çmenden mediat serbe, ja çfarë shkruajnë për Jonida Maliqin pasi bëri shqiponjën

Shpërndaje

Siç duket mediat serbe, ende besojnë se bërja e shqiponjës me duar është vetëm provokim për ta.

Mediumi serb b92, ka shkruar “Provokimi nga përfaqësuesja e Shqipërisë:

As në Eurovision nuk shkojnë pa e bërë shqiponjën me dy koka”.

Sipas tyre, Jonda Maliqi e ka bërë simbolin e shqiponjës, pak para fillimit të këngës nga përfaqësuesja e Serbisë.

Madje shkruhet në mënyrë ironike se ajo doli me qetësi në skenë dhe i përshëndeti të gjithë.