“O ju njerëz”: Ajeti kuranor me të cilin u hap Kupa e Botës (Video)

Shpërndaje

Ishte aktori Morgan Freeman që se bashku me Ghanim Muftah hapen ceremoninë me vargjet e Kuranit të Shenjtë.

“Ghanim Muftah me Morgan Freeman fillon ceremoninë e hapjes së #FIFAWorldCup me vargjet nga Kurani i Shenjtë”.

“O ju njerëz, vërtet Ne ju krijuam juve prej një mashkulli dhe një femre, ju bëmë popuj e fise që të njiheni ndërmjet vete, e s’ka dyshim se te Allahu më i ndershmi ndër ju është ai që më tepër është ruajtur, e Allahu është shumë i dijshëm dhe hollësisht i njohur për çdo gjë.”

[[El-Huxhurat:13]]