Pas mesnatës çmime të reja të derivateve të naftës

Shpërndaje

Pas mesnatës, çmimi i benzinës BS-95 dhe BS-98 do të shtrenjtohet, ndërsa çmimi i naftës do të lirohet, përcjell TV21. Komisioni Rregullator i Energjetikës njoftoi se çmimi i BS-95 do të shtrenjtohet për 1 denarë, ndërsa i BS-98 për 1,5 denarë. Çmimi i naftës do të ulet për 1 denarë, ndërsa çmimi i vajit ekstra të lehtë ulet për 1,5 denarë.

Çmimet sipas vendimit të fundit:

Benzina BS-95- 82 den/l
Benzina BS-98- 84.5 den/l
Nafta- 73 den/l
Vaji ekstra i lehtë- 72 den/l