Zhduket 14 vjeçarja nga Hasanbegu i Shkupit, familja kërkon ndihmë (Foto)

Shpërndaje

Rinesa 14 vjeçare nga Hasanbegu i Shkupit është zhdukur që nga dita e enjte.

Familjarët përmes mediave dhe rrjeteve sociale kanë kërkuar ndihmë për çdo informacion apo nëse hasin në ndonjë të dhënë.

Në rrjetet sociale janë dhënë edhe kontaktet e familjarëve:
Rinesa 14 vjeqare jeton n Hasanbeg te Shkupit prej te ejten mengjes eshte e humbur nr tel 070 891 246 ky nr eshte i babait te Rineses.
071 374 091 dhe ne kete nr mund te paraqiteni si kontakt per gjdo lajm!